Besplatne edukacije za nove poduzetnike

U organizaciji internetskog portala posao.hr, počinju nova predavanja na temu „Postavite temelje uspješne tvrtke“ koja će okupiti poduzetnike koji tek započinju poslovanje.
Ova besplatna edukacija dio je projekta „Siguran start“ kojeg je posao.hr pokrenuo prije dvije godine kako bi novim tvrtkama i obrtima omogućio siguran početak i što brži razvoj poslovanja. Predavanja su počela 31. ožujka u Zagrebu, nakon čega će uslijediti predavanja i na području Istre i sjeverozapadne Hrvatske.
Poduzetnici početnici će kroz predavanja moći saznati više o učinkovitom upravljanju ljudima, regrutaciji i savjetima za zapošljavanje, internetskom oglašavanju i odnosima s javnošću, važnosti poslovnih informacija kao izvoru konkurentske prednosti poduzetnika, upravljanju prodajom i marketingom, knjigovodstvu i vođenju knjiga te pravnim pitanjima i savjetima.
Besplatne usluge kao što su oglašavanje na portalu posao.hr, savjetovanje oko pronalaska zaposlenika, korištenje FINA-inih proizvoda za elektroničko poslovanje i poslovno informiranje te promotivne cijene usluga i proizvoda tvrtki sponzora samo su neke od pogodnosti koje će sudionicima programa „Siguran start“ pomoći u početničkom razdoblju poslovanja. Osim navedenih pogodnosti, sudjelovanjem u projektu, novoosnovanim tvrtkama i obrtima nudi se jedinstvena prilika za sklapanje poznanstava koja će im olakšati daljnje poslovanje.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na ovoj besplatnoj edukaciji mogu se prijaviti na stranicama portala posao.hr (http://www.posao.hr/siguran-start/clanak/novoosnovane-tvrtke-prijavite-se/4/).
6.4.2011.