Combis na ICTI konferenciji

Hrvatski se sistem integrator Combis na ovogodišnjoj, jedanaestoj po redu ICTI konferenciji, predstavio s ComDebts sustavom – jedinstvenim rješenjem za upravljanje naplatom potraživanja.
ComDebts je alat koji se nadovezuje na postojeće sustave evidencije potraživanja. Sâmo rješenje je rezultat više inovacija razvijenih tijekom godina te je produkt najboljeg Combisovog iskustva u organizaciji procesa naplate.

"Combis je razvio jedinstvenu aplikaciju ComDebts kako bi tvrtkama koje svoje usluge naplaćuju na osnovi evidentirane potrošnje ili obročne otplate, omogućio da naplatu potraživanja provode sustavno, brzo, precizno i efikasno, uz smanjenje troškova obrade predmeta. Tako, primjerice, osiguravateljima rješenje osigurava bolju naplatu premija osiguranja, unapređenje odnosa s klijentima te kvalitetnije upravljanje proizvodima osiguranja."  – izjavio je Miroslav Acman, voditelj projekata iz Combisa.
Osobe i timovi koji se bave naplatom potraživanja u roku jednog dana mogu u potpunosti savladati i usvojiti sve funkcije ComDebts sustava, a jednostavnost korištenja aplikacije, preglednost podataka i kontrola kontakata pospješuje otklanjanje nesporazuma s klijentima te omogućuje puno bržu i efikasniju naplatu potraživanja.

(Izvor: Combis)
9.11.2010.