Mislav Bago na Point konferenciji

Brojnim sudionicima iz regije Bago je predstavio iskustva informativnog programa Nove TV tijekom praćenja parlamentarnih izbora u Hrvatskoj 2011. godine.
Prisutni su mogli vidjeti kako je projekt 'Odluka 2011.' započeo opsežnim istraživanjem na početku izborne godine o potrebama i očekivanjima građana. Cilj ispitivanja javnog mnijenja koja su provođena tijekom godine bio je predvidjeti rezultat izbora, a službeni rezultati potvrdili su da je istraživanje vrlo precizno predvidjelo rezultate izbora na nacionalnoj razini.
Tijekom praćenja izbornog procesa gledateljima su podaci i informacije predstavljeni kroz vrhunsku tehnologiju, od 3D rekonstrukcije Hrvatskog sabora, korištenja “touch screen” tehnologije do interaktivne web stranice i aplikacije. Ulaganje u nove tehnologije i njihova upotreba u praćenju i izvještavanju o izborima i predizbornoj kampanji, donijeli su Novoj TV najveću gledanost među konkurentskim kanalima.
"Vrlo nam je drago da smo na POINT konferenciji u Sarajevu mogli ugostiti mnogobrojne predstavnike civilnog društva, medija i političkih stranaka. Jedna od najzapaženijih prezentacija bilo je izlaganje Mislava Bage na kojemu su prisutni mogli dobiti kompletnu informaciju o tome kako se pripremao jedan od najkompleksnijih TV sadržaja u regiji. Cilj Point konferencije je bio da svi govornici podijele svoja iskusva te da njihove prezentacije inspiriraju i druge da u okviru svoga rada pokušaju nešto približno kompleksno. Nesebična prezentacija svih detalja koji se tiču pripreme i realizacije specijalne emisije 'Odluka 2011.', koju je ispred Nove TV prezentirao Mislav Bago je nadmašila očekivanja organizatora, ali i sudionika konferencije, što je potvrđeno velikim brojem pitanja sarajevske publike, nakon završene pezentacije." –izjavio je organizator konferencije Dalijo Sijah.
24.2.2012.