Najboljem startUPweb projektu preko 44 tisuće kuna

Organizatori trećeg sajma Web::INDUSTRIJA 2011 – BeSeen s edukativnim predavanjima i besplatnim ulazom za sve (uz obaveznu online registraciju posjetitelja), koji će se održati 5. i 6. svibnja 2011. u zagrebačkom Hypo centru i VMD zgradi, osigurati će na jednom štandu predstavljanje pobjednika natječaja startUPweb 2011.
Osim najboljeg, utješne nagrade će osvojiti i dva odlična projekta dok će se svi ostali koji će sudjelovati u ovom natječaju moći na samom sajmu međusobno upoznati i razmijeniti svoja poslovna, poduzetnička i tehnološka iskustva. Nagradni fond i pomoć u organizaciji izravno su osigurali partneri projekta – BICRO, Institut za elektroničko poslovanje, CRANE – Croatian Business Angel Network, Logit internet usluge, Escape, Business Coaching by Goran Blagus i Marketing odjel.

Da bi se privukla pozornost investitora iz udruge CRANE (tzv. Investitori-anđeli), BICRO-a ili medija za neki projekt – potrebno je svoj poslovni start-up projekt prijaviti.
Natječaj traje do 28.04.2011. (četvrtak) nakon čega će žiri u sastavu Davor Maričić (Institut za elektroničko poslovanje), Miroslav Varga (Escape), Dalibor Marjanović (BICRO), Mihovil Barančić (CRANE) odlučiti o dva odlična i jednom najboljem koji će osvojiti nagradne BETA i ALFA pakete.
Prijave za startUPweb 2011 natječaj: http://www.webindustrija.com/2011/startUPweb
6.4.2011.