Primjena BI procesa

Krajem listopada u Zagrebu je održana zajednička konferencija u organizaciji tvrtke Comminus i nakladničke kuće Lider Press pod nazivom „Primjena business intelligence procesa“.Konferenciju su otvorili Željko Vukelić, direktor Lider pressa i mr.sc. Marijo Volarević, direktor Comminusa.
Konferencija je u Westinu okupila stotinjak sudionika, najviše domaćih menadžera koji su prepoznali važnost primjene poslovne inteligencije u svom poslovanju. Cilj konferencije bio je prikazati najvažnije aspekte primjene procesa poslovne inteligencije kako bi se lakše spoznala i primijenila sva složenost tih procesa u praksi te da se sudionicima približe modeli i najbolja rješenja za njihovu industriju.
Predavači na konferenciji bili su vodeći ljudi uspješnih kompanija i svijeta IT-a, među kojima možemo izdvojiti Borisa Sakača, (savjetnik za informacijsku tehnologiju Međunarodnog olimpijskog odbora), Ivanu Gažić (predsjednica Uprave Zagrebačke burze) te prof.dr.sc. Željka Paniana (Ekonomski fakultet u Zagrebu).
9.11.2010.