Doznajte kako koristiti Snapchat u marketinške svrhe

Netokracija u suradnji s Bamboo Labom 27. listopada održava prvu regionalnu edukaciju o Snapchatu.
Popularnu aplikaciju Snapchat milijuni ljudi diljem svijeta koriste za zabavu no, ona je također odličan alat za promociju brendova, poslovanja ili osoba. Kako koristiti Snapchat u promotivne svrhe može se doznati na prvoj regionalnoj edukaciji o ovoj brzorastućoj društvenoj mreži, koju organizira Netokracija u suradnji s Bamboo Labom, u četvrtak, 27. listopada. Snapchat broji preko 100 milijuna aktivnih korisnika dnevno i 10 milijuna video pregleda dnevno, što ga čini konkurencijom Facebooku. No, za razliku Facebooka i Twittera,

Snapchat je vizualna platforma, idealna za storytelling, s vertikalnim formatom video i foto sadržaja koji se stvara ekskluzivno za ovu društvenu mrežu. Trendovi pokazuju kako je Snapchat najbrže rastuća mreža u Hrvatskoj, pa je ova edukacija idealna prilika za poduzetnike, marketingaše i sve druge koje zanima ova aplikacija da nauče kako je mogu iskoristiti za izgradnju vlastitog brenda i stjecanje konkurentske prednosti. Snapchat edukacija bit će interaktivna radionica na kojoj će stručni predavači, poput Ive Soldo i Gordane Blagus, pokazati kako se povezati sa zajednicama putem platforme koja omogućuje hiper-angažiranost publike.

Sudionici edukacije tako će moći naučiti:
● Tko koristi Snapchat, zašto i što očekuju od brendova?
● Kako se zbližiti s aplikacijom?
● Kako raditi cross-promotion i stvoriti publiku?
● Kako iskoristiti sve Snapchatove opcije u svoju korist?
● Osnove stvaranja sadržaja za Snapchat
● Kako kreirati Snapchat priče koje će angažirati korisnike?
● Kako postaviti Snapchat kampanju?
● Najbolji primjeri storytellinga, korištenja Snapchat priča i poslovanju…

Prijave za prvu regionalnu Snapchat edukaciju su otvorene! Kotizacija ove cjelodnevne edukacije iznosi 1500 kn + PDV (ručak i coffee break uključeni), a poseban popust očekuje troje (i više) osoba koji dolaze iz iste firme. Snapchat edukacija održava se 27. listopada u Instant Officeu, u Zagreb Toweru, Radnička 80.

Prijave na linku: http://www.netokracija.com/snapchat-edukacija-124711
11.10.2016.