Cloud rješenja za jugoistočnu Europu

Avnet Inc najavio je posljednjeg dana kolovoza da počinje isporukom Oracle hardver, softver i cloud rješenja za zemlje jugoistočne Europe (SEE) i Rumunjsku.
Avnet Inc najavio je posljednjeg dana kolovoza da počinje isporukom Oracle hardver, softver i cloud rješenja za zemlje jugoistočne Europe (SEE) i Rumunjsku, kao dodanu vrijednost ugovorenoj distribuciji, koja će pomoći da lokalni korisnici dobiju rješenja za IT potrebe svojih tvrtki.

Nova ponuda uključuje proizvode kao što su Oracle Cloud, Oracle Mobile Application Framework, Java, Oracle Business Analytics, Oracle Storage, Oracle Servers, Oracle Virtualization i Oracle Enterprise Manager, kao i neke od Oracle Service Cloud ponude. Péter Bartha (na slici), regionalni direktor za jugoistočnu Europu iz Avnet Technology Solutions EMEA, smatra da upravo takav program zadovoljava poslovne potrebe za rješenjima u preko devet država u regiji jugoistočne Europe: Bugarska, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Makedonija i Crna Gora, kao i Rumunjska. Dodatkom Oracle Enterprise Manager proizvoda ponudi pružaju se inovativna IT rješenja koja će zadovoljiti potrebe i procese u regiji.

Izvor: Avnet Inc
1.9.2016.