Agile Croatia Conference 2012

U organizaciji udruge Agile Hrvatska (www.agile.hr), Agile Croatia konferencija održat će se 13-15.svibnja 2012. u luksuznom hotelu Ladera u Punta Skali pored Zadra.
To je prva konferencija u Hrvatskoj posvećena agilnom razvoju softvera. Kako je interes za agilni razvoj softvera u svijetu, a time i u Hrvatskoj, u snažnom porastu, očekuje se preko 100 posjetitelja iz zemlje i cijele regije. Paralelno i na istom mjestu će se održavati konferencija QED by Croz, te će sudionici za istu kotizaciju moći birati predavanja s obje konferencije.

Ovogodišnja tema konferencije će biti orjentirana na mogućnosti unaprijeđenja business-a pomoću agilnih metoda razvoja, pa je u skladu s tim odabran i slogan konferencije “Making Business Agile”. Upravo zbog takve teme, udruga je uspjela privući etablirane domaće i svjetski priznate predavače.

Uz glavnog sponzora konferencije tvrtku Croz, zlatni sponzori su PBZ, bor!sgloger i IBM, dok su srebrni sponzori tvrtke Ericsson Nikola Tesla, SV Group i Scrum Alliance.

Više informacija o konferenciji: http://agile.hr/conference
13.4.2012.