Include otvorio ured u Londonu i ušao u uži izbor za 2020 Smart Cities UK Award

Include otvorio ured u Londonu i time ojačao prisutnost na britanskom tržištu.

Tvrtka Include, vodeći proizvođač pametnih rješenja za gradove iz Hrvatske otvorio je ured u Londonu, Ujedinjenom Kraljevstvu. Include se prvi puta predstavio britanskom tržištu prije tri godine u sklopu projekta “pametna klupa na turneji”, kada je svoju Steora pametnu klupu predstavio na posebnom događaju u Hrvatskom Veleposlanstvu u Londonu. Događaju u Londonu tada su prisustvovali svi relevantni predstavnici iz područja tehnologije, okoliša i obnovljivih izvora energije koji nisu skrivali oduševljenje Steora pametnom klupom i kompletnim tehnološkim rješenjem koje je razvio Include.


Unatoč formalnom izlasku Ujedinjenog Kraljevstva iz Europske Unije (Brexit) svi pokazatelji govore kako je Ujedinjeno Kraljevstvo i dalje jedno od vodećih tržišta po broju projekata pametnih gradova. Do prije nekoliko godina, London je bio vodeći pametni grad u Ujedinjenom Kraljevstvu, no tu titulu preuzeo je Bristol. Uz njih, kao pametni gradovi, prepoznati su Manchester, Cambridge, Birmingham, Leeds te mnogi drugi. Svi ovi gradovi imaju dugoročne strateške inovacijske projekte s fokusom na pametna rješenja kako bi pružili što bolju uslugu svojim građanima.

Include će Britanskom tržištu predstaviti svoja napredna tehnološka rješenja kroz različite modele Steora i Monna pametnih klupa, s naglaskom na Steora CCTV model koji poboljšava javnu sigurnost, Steora Urban modele za napredno vanjsko oglašavanje te Monna modele za poboljšanje standarda biciklista na javnim površinama.


Povodom otvaranja ureda u Londonu, Ivan Mrvoš, direktor tvrtke Include je izjavio:

Prepoznali smo potencijal i važnost britanskog tržišta te je ovo bio samo prirodan nastavak našeg širenja na mnoga odabrana tržišta. Brexit nam ne predstavlja problem jer je Britansko tržište vrlo razvijeno, a javni sektor fokusiran na projekte pametnih gradova u kojima je Include prirodan partner. Veseli me suradnja s našim britanskim partnerima, kao i skorašnje predstavljanje na sajmu FutureBuild 2020 u Londonu u Ožujku.

Smart Cities UK Awards nagrade dodjeljuju se odabranim tvrtkama treću godinu za redom, a nagrade služe kako bi se pomoglo javnom sektoru Ujedinjenog Kraljevstva da pronađe najbolja rješenja i proizvode za svoje projekte pametnih gradova. Smart Cities UK Awards nagrada ovakvim izborom odaje priznanje onim tvrtkama koje svojim djelovanjem čine zajednicu i okoliš boljim za život i aktivno sudjeluju u projektima i rješenjima za pametne gradove.

 

3.2.2020.