KulenDayz okupio 800 sudionika

Održano više od 80 različitih predavanja i radionica sa stručnim predavačima iz cijeloga svijeta koji su našim informatičarima predstaviti najnovija dostignuća iz IT sektora.
KulenDayz, 11. informatička konferencija okupila je 800 sudionika i ima izniman značaj za IT sektor u Slavoniji, ali i u cijeloj regiji.

KulenDayz Kids održan je u nedjelju, a namijenjen je djeci od prvog do osmog razreda osnovne škole, gdje su za njih održane radionice u prostoru Zajednice tehničke kulture.


Zamjenica gradonačelnika Osijeka Žana Gamoš kazala je kako Osijek ima sreću da je u njemu IT sektor natprosječno jak što, dokazuje i 11. održavanje konferencije KulenDayz koja je okupila eminentne stručnjake na tom području.


"Osječka IT zajednica daje veliki doprinos u kreiranju novog, modernog, urbanog, progresivnog i kreativnog imidža Osijeka. Konferencija, zbog brojnosti sudionika i posjetitelja, doprinosi i razvoju turistizma Osijeka koji i u tom smislu ima što ponuditi posjetiteljima“, rekla je Gamoš.


Konferenciju su organizirali – MsCommunity, Osijek Software City, Project Management Institute Hrvatska, Poduzetnički Inkubator BIOS, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera i Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku – uz već tradicionalnu potporu Grada Osijeka.
9.9.2019.