POMOĆNICA RAVNATELJA SRCA IZABRANA ZA PREDSJEDNICU EDEN-A

Sandra Kučina Softić izabrana je za 10. po redu predsjednicu ove ugledne europske organizacije u području učenja na daljinu i e-učenja.

Na godišnjoj skupštini međunarodne organizacije EDEN (European Distance and E-learning Network) Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja Srca za obrazovanje i podršku, izabrana je za 10. po redu predsjednicu ove ugledne europske organizacije u području učenja na daljinu i e-učenja koja će uskoro obilježiti 30 godina djelovanja.

 

Sandra Kučina Softić član je izvršnog odora EDEN-a od 2013. godine, a 2016. je izabrana za potpredsjednicu organizacije za pitanja otvorene profesionalne suradnje.

 

Organizacija EDEN (www.eden-online.org)  neprofitna je organizacija koja danas okuplja preko 180 ustanova, organizacija i mreža te više od 1.000 samostalnih članova iz 58 zemalja svijeta. Članovi mreže EDEN dolaze iz različitih područja obrazovanja i usavršavanja s ciljem suradnje i razmjene znanja, stjecanjem što boljeg razumijevanja u području udaljenog poučavanja i e-učenja te profesionalnog razvoja. Sveučilišni računski centar je aktivni član u mreži EDEN.

10.7.2019.