PROMOFORUM - Poreč, 12. – 15. veljače 2020.

35. izdanje – live demonstracije, organizaciju stručnih predavanja - PromoForum te nagrade za sudionike i posjetitelje.

PROMOHOTEL kao međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam ove godine svoje 35. izdanje slavi na poseban način  – uz live demonstracije, organizaciju stručnih predavanja -  PromoForum te nagrade za sudionike i posjetitelje.


Budite s nama od 12. – 15. veljače 2020 na 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora u dvorani Žatika Poreč s više od 200 izlagača i suizlagača koji će na svojim štandovima posebno za Valentinovo (14. 2. 2020.) održavati interaktivne demonstracije zabavno-edukativnog karaktera.

Za sve vas koji vodite timove ljudi, želite poboljšati svoje procese i biti u korak s trendovima, PROMOFORUM će 13. 2. 2020. biti mjesto osvještavanja, razmjene iskustva, učenja i povezivanja.


Ovogodišnji PromoForum kao prvo takvo izdanje prava je poslasticu predavanja, demonstracija, tema i ideja. Riječ je o mjestu koji okuplja poslodavce te predstavnike turističkog i hotelskog srednjeg i nižeg menadžmenta iz regije s ciljem razmjene najboljih praksi, predstavljanja inovativnih i nekonvencionalnih rješenja, alata i metoda za unaprjeđenje procesa u području hotelijerstva, ugostiteljstva i restoraterstva.

Detaljniji program  PROMOFORUM-a dostupan je na ovom linku: (download pdf)

Zadnji dan sajma, 15. 2. 2020. u fokus stavlja obiteljske iznajmljivače za koje je također kreiran zanimljiv i koristan program edukacija.

7.2.2020.